Adakah Nga akan dihukum atau dilupa?

Kes pemberian tender “lounge suit” memasuki pusing ketiga dimana YB M Kulasegran dari DAP diminta memberi komen oleh pihak media. YB Kula yang dari DAP menegaskan bahawa Yb Nga Kor Ming adalah orang yang sesuai untuk memberi penjelasan mengenai campur tangan beliau dalam pemberian kontrak tersebut. Ekoran daripada temuramah tersebut beliau telah dihubungi oleh YB Lim Kit Siang untuk bincang hal tersebut dalam party. Buktinya? Tweet YB Kula pada 26/12/2011

Tweet YB Kula menunjukan kepimpinan DAP telah memandang isu ini serius dan Yb Nga Kor Ming perlu jawab kepada mereka. Akan tetapi apakah Nga Kor Ming akan dihukum apabila dibuktikan menyalahguna kuasanya atau kes ini akan dilupakan untuk menutup lubang – lubang busuk DAP sebagai mana mereka buat untuk tidak mengenakan tindakan terhadap Ketua Menteri Lim Guan Eng dengan meringankan hukuman YB Mano yang pada mulanya ingin menukar bendera Malaysia.

Pssst : YB Lim Kit Siang macam mana nak percaya you sedangkan you dikatakan meyelamatkan pemimpin dap yang berbangsa cina sahaja? apakah kamu bersikap racist? keputusan disiplin Nga akan menerangkan semua!

Print Friendly

This entry was posted in DAP, Pakatan Rakyat and tagged , , , . Bookmark the permalink.