ARE YOU READY FOR BN? : 2 Video 2 persepsi berlainan

Pembangkang ini tak habis habis nak cari kesalahan BN. Macam budak kecik. Point here and there! LoL. Terbaru Malaysiakini kata sewaktu PM Najib bertanya dengan para hadirin penang samaada mereka sudah bersedia untuk menerima BN untuk mentadbir penang, semua hadirian kata NO dan Malaysiakini mengeluarkan video dimana terdengar suara suara dari jarak dekat yang terkata “NO”

Video Malaysiakini :

Manakala ini Video Jeritan YES kepada ARE YOU READY for BN? : DS Najib :

Kita semua tahu bahawa rumah terbuka itu dihadiri oleh semua orang termasuk penyokong PSY dari kalangan DAP, Keadilan dan juga PAS. Maka sesiapa yang tidak berpihak kepada Parti Barisan Nasional sememangnya akan menjawab NO! Biasalah ahli partisan pembangkang mana suka Barisan Nasional lagipun memang sudah biasa mereka menolak semua program baik yang dijalankan oleh Barisan Nasional.

Poin kedua POSISI KAMERA RAKAMAN : Ahli atau penyokong parti politik Pakatan Rakyat yang nak sangat tengok persembahan PSY tidak mungkin pergi keseorangan, saya pasti mereka akan mengajak member – member mereka dari parti mereka untuk turut pergi menonton persembahan PSY. Jika rakaman itu dibuat daripada kelompok penyokong pembangkang sudah tentu mereka kan jawab “NO” kepada PM Najib.

Janganlah terpedaya dengan RAKAMAN VIDEO DARI ANGLE KAMERA YANG BERLAINAN. 2 video diatas bukti bagaimana pihak pembangkang boleh menipu rakyat!

Print Friendly

This entry was posted in Barisan Nasional, DAP, Lain - lain, News, Pakatan Rakyat, Rakyat, Selangor. Bookmark the permalink.