Azmin Ali panggil Gobalakrishnan PARIAH. Korang tak marah ke?

Video Zulkifli Noordin yang menghina agama hindu beberapa tahun lepas menjadi panas baru – baru ini. Syabas saya ucapkan kepada Zulkifli kerana sudi tampil ke depan untuk menerangkan benda sebenar kepada rakyat dan meminta maaf kepada masyarakat india khususnya yang beragama hindu. Zulkilfi juga berkata dia menjadi exstrimist disebabkan parti pakatan rakyat yang telah melatih dia untuk berfikirkan sebegitu.

Tetapi tahukah anda bahawa Azmin Ali pernah menengking beberapa pemimpin india dalam pakatan rakyat dengan perkataan “Pariah”. Kenapa itu tidak menjadi isu? Bukan itu sahaja, Ngah juga pernah memanggil Menteri Besar Perak sebagai Hitam Metalik. Apakah Pemimpin Pakatan Rakyat boleh memanggil sesuka hati dengan apa sahaja nama? yang saya hairan ada juga yang berdiam diri walaupun tahu apa yang dibuat oleh Azmin itu salah. Tak percaya tengok video ini.

Apakah Azmin ali dan pemimpin pakatan rakyat sebegini sesuai untuk mewakili suara semua rakyat malaysia? Jika meraka yang rasis ini diberi mandat lagi sekali untuk memacu rakyat, maka bersedia untuk menerima kutukan dan jolokan dengan pelbagai nama. Anda tidak penting, Undi anda lebih penting bagi mereka!

Print Friendly

This entry was posted in News, Pakatan Rakyat, PRU13 - Terkini, Rakyat, Selangor. Bookmark the permalink.