GEMPAR | Bekas Ketua Pemuda MIC DITAHAN

Mengikut sumber – sumber yang dipercayai seorang bekas ketua Pemuda MIC Negeri ditahan reman oleh pihak polis semalam kerana ugutan seks. Penulis tidak mengenali rapat dengan bekas ketua pemuda terbabit tetapi penulis tahu bekas ketua pemuda itu tergolong dalam team “KECEWA“. Kini beliau ditahan reman oleh polis puchong untuk siasatkan lanjut.

Bagi yang telah membuat laporan polis, penulis amat kagum akan keberanian anda dalam membuktikan diri anda tidak bersalah. Ingat KITA ADALAH MANUSIA YANG BERFIKIRAN WARAS MAKA KITA PERLU BERANI KERANA BENAR. Walaupun kes gangguan seksual ini belum dibuktikan dan masih lagi dalam siasatan pihak polis, saya harap kebenaran dapat ditegakkan sentiasa.

Jika dibuktikan kesalahannya maka penulis meminta pihak perundangan dan Parti Malaysian Indian Congress mengambil tindakan disiplin terhadap bekas ketua pemuda negeri itu yang masih bergelar ahli MIC. Pemimpin kotor sebegini tidak diperlukan dan harus diTOLAK keluar dari mana – mana parti. Tidak kira siapa pun Adil tetap Adil.

psssttt : Hang tag @najibrazak dan @Gpalanivel masalah mengeluh dalam “NOTE” facebook, Mahukah saudara kami buat kes saudara sebagai “NOTE FACEBOOK” dan tag semua barisan Cabinet?

Print Friendly

This entry was posted in Barisan Nasional, Kaum India, MIC, News and tagged , , , . Bookmark the permalink.