Kenapa Najib perlu jawab Deepak sedangkan Anwar Ibrahim tak jawab dakwaan @papagomo @parpukari @RBF_online?

Pihak pembangkang memaksa Dato Sri Najib dan Datin Sri Rosmah untuk menjelaskan isu Deepak  Kumar yang dipercayai “ditanam” oleh Anwar ibrahim dan kuncu – kuncunya. Apabila Deepak kumar menyiarkan kenyataan dalam akhbar pakatan dan media online, terus pemimpin PKR meminta Dato Sri Najib dan Datin Rosmah untuk memberi penjelasan mengenai tuduhan deepak.

Saya nak tanya balik, Kenapa perlu Dato Sri Najib dan Isterinya perlu menjawab dakwaan Deepak sedangkan Anwar Ibrhim sampai sekarang tidak menjawab dakwaan blogger seperti papagomo, parpukari dan RBF?

Ini beberapa artikel blogger yang saya boleh katakan telah “melucutkan” maruah Anwar Ibrahim sampai sekarang tidak menjawab!

Isu pertama: Anwar China Doll

Keluar sahaja video ini, Anwar Ibrahim terus kata bahawa itu bukan dia dan ia bertujuan untuk menjatuhkan maruah Anwar ibrahim. Malah dia juga berkata tidak mengenali Eskay (yang mengeluarkan video) namun selepas Parpukari dedahkan gambar ini

terus Anwar Ibrahim hilangkan diri tak jawab tuduhan mereka bertiga. Mula – mula kata tak kenal, pastu nak saman ketiga – tiga blogger nie lepas upload gambar nie anwar ibrahim terus hilang macm itu sahaja.

Isu kedua: Nurul Izzah Murtad!

Apabila ada isu – isu berkaitan dengan ahli keluarga Dato Sri Najib, terus anwar dan gang – nya akan terus menyerang peribadi keluarga Dato Sri najib. Tetapi apabila nurul izzah kata melayu islam boleh murtad dan tiada apa apa kesalahan. Anwar tergamam pula. Pada mulanya Anwar dan anaknya kata isu itu telah dispinkan oleh blogger UMNO

Tetapi apabila dibongkarkan klip forum tersebut. Semua terus diam, tak tahu nak jawab apa! Anwar ibrahim diasak soalan untuk menjawab isu ini pun beliau menolak soalan itu daripada menjawab. Soalan keluarga sendiri you tak boleh jawab kenapa masuk campur hal rumahtangga orang?

Isu Ketiga : Deepak Kumar

Sekali lagi blogger papagomo bogelkan fitnah Anwar Ibrahim dengan Deepak. Pada mulanya Anwar Ibrahim kata beliau tidak mempunyai apa  apa kaitan dengan Deepak Kumar. Tetapi apabila sudah dikeluarkan video tersebut, haaa macam biasa diam terus!

Anwar Ibrahim tidak mampu jawab isu deepak kumar. Sebab beliau sudah terkantoi dengan ayat -ayatnya sendiri. Sampai sekarang Anwar Ibrahim tidak menjawab isu dakwaan dalam video Deepak tersebut. Kenapa?

Itulah 3 contoh yang saya rasa sesuai untuk anwar ibrahim. Sibuk sangat meminta Dato Sri Najib jawab tuduhan orang, tetapi Anwar Ibrahim sampai sekarang tidak mampu menjawab setiap fakta yang dibawakan oleh ketiga – tiga blogger ini. Anwar Ibrahim, pernah tak kamu sedar setiap kali you buat PC, pada keesokkan harinya juga pecah temberang you!

psstttttt: Terhegeh -hegeh minta najib dan isterinya jelaskan isu, Minta Anwar Ibrahim jawab dulu semua tuduhan dan fakta yang ditunjukkan oleh 3 blogger ini! Hanya 3 Blogger BEB

Print Friendly

This entry was posted in Barisan Nasional, Pakatan Rakyat, PKR, Rakyat, Selangor. Bookmark the permalink.