Kenapa @Tmohan18 calon bagus untuk menentang @Xavierjayakumar ?

t-mohan

Seperti mana yang kita tahu, Ketua Pemuda MIC, T. Mohan telah dipilih untuk bertanding di Seri Andalas menentang Dr. Xavier Jayakumar pada Pilihanraya Umum nanti. T Mohan merupakan seorang pemuda yang pro aktif dalam kerja kerja sosial dan banyak bantuan telah diberikannya kepada rakyat setempat. Bukan itu sahaja, T.mohan disukai oleh golongan remaja kerana beliau mudah didekati. Dr. Xavier Jayakumar dikatakan sudah lupa kepada kawasannya. Penduduk kawasan Seri Andalas yang pernah mengundi Xavier mengeluh tidak tahan dengan sikap YB Xavier yang selalu sibuk dengan kerja exconya sehinggakan pada satu tahap perasaan benci terhadap wakil rakyat  sudah sampai ke tahap maksima.

mp_mike

Kalau tidak percaya cuba lihat apa yang YB Manikavasagam kata mengenai Dr. Xavier jayakumar yang juga dari Parti Keadilan Rakyat :

Ini baru satu video klip sahaja, ada lagi banyak video klip dimana YB Mike akan mencemuh Xavier Jayakumar untuk tidak menjalankan tugasnya secara seorang wakil rakyat. Bagi mereka yang masih belum percaya sila buat carian google, tengok isu yang berbangkit mengenai Xavier. Kalau kawasan sendiri pun tak boleh jaga kenapa kamu perlu bertanding lagi? menyusahkan orang dan penduduk kawasan kamu sahaja.

pssttttt: Xavier menang jawatan dalam PKR kerana main undi hantu!

Print Friendly

This entry was posted in Kaum India, PRU13 - MIC, PRU13 - Terkini, Selangor. Bookmark the permalink.