Kontraktor Selangor “dicabuli” Pakatan Rakyat Selangor!

Penulis menerima email yang indentitinya tidak diketahui mengatakan dirinya adalah salah seorang kontraktor di selangor benci akan tindakan yang diambil oleh Kerajaan Negeri dibawah pimpinan Pakatan Rakyat. Sekali baca macam tidak boleh dipercayai tetapi apabila dirujuk bukti yang diselitkan bersama email itu , kesahihan email tersebut memang tidak boleh diragui.Sepertimana yang diminta oleh penghantar email tersebut, saya rahsiakan ID email tersebut.

Email yang saya terima ( klik untuk besarkan ia)

Kandungan email tersebut:-

kami menyampah dengan gelagat pakatan rakyat selangor yang beranggapan negeri selangor ini milik mereka. kini kontraktor baru cuba dihambakan oleh kerajaan negeri selangor. dulu bila bn jaga bukan kata tak dak masalah tetapi amat sikit jika dibandingkan sekarang. pakatan bangsat ini sekarang suruh minta hanya adun pakatan tandatangan borang kontraktor ini. bila saya bawa borang ini untuk pengesahan adun ,dia minta duit kopi untuk menandatangani. bukan saya seorang sahaja ramai kontraktor diselangor baik angin dengan tindakan pakatan bangsat. harap blogger shizone.com dapat bongkarkan hal ini kepada rakyat. harap identiti saya tidak dibocorkan.

Antara dokumen yang diselitkan

Muka depan borang permohonan kontraktor Kerajaan Negeri Selangor

Halaman kedua

Halaman ketiga yang menjadi kontroversional kepada semua kontraktor Negeri Selangor

kita zum kebahagian yang ditanda merah tu

PERSOALAN SAYA. KENAPA HANYA MP/ADUN PAKATAN RAKYAT YANG BOLEH MENGESAHKAN DOKUMEN KONTRAKTOR? MP DAN ADUN BN BUKAN DIPILIH OLEH RAKYAT? ATAU IA SALAH SATU CARA UNTUK MP/ADUN PAKATAN RAKYAT MAKAN DUIT DENGAN KONTRAKTOR NEGERI SELANGOR?

INGAT KAMU INI KERAJAAN NEGERI YANG PERLU BERSIFAT TRANSPARENT DAN SAKSAMA TERHADAP SEMUA MP DAN ADUN! JANGAN BAWA FAHAMAN POLITIK KAMU KE DALAM KERAJAAN NEGERI SEPERTIMANA KAU WAR-WARKAN! KATA TRANSPARENT DAN ADIL PUNYA KERAJAAN NEGERI TAPI MINTA HANYA MP/ADUN PAKATAN RAKYAT SAHAJA UNTUK SAHKAN. APA PUNYE BODOH MB GAGAP! SELANGORKU? RASUAHKU?

Print Friendly

This entry was posted in Pakatan Rakyat and tagged , , . Bookmark the permalink.