MalaysiaKINI->RoketKINI->ShahAlamKINI

Selepas DAP melancarkan Edisi online RoketKINI, PAS Shah Alam yang diketuai oleh YB Khalid Samad mengeluarkan edisi Shah Alam kini yang diedar secara percuma ke semua rumah penghuni kawasan Shah Alam. Aneh, Edisi tersebut tidak DIMUATKAN dengan Maklumat setempat Shah Alam tetapi penuh dengan Isu Bersih 2.0!! taktik terbaru Pakatan rakyat untuk meracuni fikiran Penghuni / Pengundi Shah Alam? yang pandai sila nilai sendiri!

klik pada gambar untuk lihat dalam resolusi tinggi!

Muka depan Bukan Isu kawasan Shah Alam!!

Muka Surat seterusnya bukan juga isu Kawasan Shah Alam

Bukan isu Setempat, tetapi dimuatkanya gambar perkhawinan Ahli Parti Pas, hi tea dengan PAS,dan juga PAS pada 9 Julai!

Lagi Isu BerSHIT!

DAN YANG TERAKHIR SEKALI ; PANAS DAN MANTAP!

LOGO JATA MALAYSIA ADA,LOGO JATA NEGERI SELANGOR ADA, LOGO PAS ADA. LOGO PKR ADA,LOGO DAP ADA,AIKK TUNGGU DULU, LOGO DAP TIADA? DAP BUKAN LAGI SEKUTU KUAT PAKATAN RAKYAT SELANGOR ATAU SHAH ALAM? DAP SUDAH DIKETEPIKAN? DENGAR KATA PEMIMPIN PAS ” PAS UNTUK SEMUA” TAPI BUKAN UNTUK DAP? KENAPA?BUKTI MEREKA TIDAK SEHALUAN!

KALAU EDISI SHAH ALAM KINI UNTUK PENGHUNI ATAU PENGUNDI  SHAH ALAM, BAGI KAMI INFORMASI TERKINI AKAN PROGRAM KERAJAAN NEGERI DAN ADUN/AHLI PARLIMEN BAHAGIAN SHAH ALAM. KALAU U NAK MUAT ARTIKEL PAKATAN RAKYAT BAIK NAMAKAN EDISI SHAH ALAM KINI KE EDISI PAS SHAH ALAM KINI! BONGOK!!!!

Print Friendly

This entry was posted in Lain - lain and tagged , , . Bookmark the permalink.