MESTI BACA : Bukti @Khalid_ibrahim abaikan rakyat selangor!

Dekat selangor sahaja pelbagai janji telah ditabur oleh Pakatan Rakyat Selangor yang dibawah pimpinan Tan Sri Khalid Ibrahim. Tetapi apa guna janji sahaja apabila tidak menunaikan kesemua menifesto yang telah dijanjikan kepada rakyat. Apabila rakyat bangkit dan meminta keadilan supaya segala janji Pakatan ditunaikan, Inilah Jawapan Dato Menteri Besar Selangor, Tan Sri Khalid Ibrahim.

529047_10151469098646823_1417489674_n

Apabila Kebajikkan Rakyat Selangor telah diabaikan oleh Pakatan Rakyat Selangor, mereka “terbang” ke Sarawak untuk membuat janji mereka sewaktu pilihanraya Sarawak dengan menjanjikan untuk membina rumah panjang kepada orang asli di sana.

srwk

Duit cukai yang dibayar oleh rakyat selangor kepada Kerajaan Negeri pimpinan Pakatan Rakyat Selangor adalah untuk memastikan kehidupan dan kebajikkan kami terjamin. Bukan untuk membawa dana itu luar dari negeri untuk membina rumah panjang. Ingat! KEGUNAAN DANA NEGERI SELANGOR UNTUK TUJUAN KEMANUSIAAN DAN TUNAIKAN JANJI POLITIK ADALAH DUA BENDA BERASINGAN!! DALAM HAL INI DANA YANG DIKUMPULKAN MELALUI DUIT RAKYAT SELANGOR, DIGUNAKAN UNTUK MEMENUHI JANJI POLITIK MEREKA DI SARAWAK. NASIB RAKYAT SELANGOR MASIH BELUM TERJAMIN , NAK BANTU SARAWAK PULA!

Dahlah Kerajaan Selangor telah abai dan menipu rakyat Selangor dalam isu – isu berikut:

  1. Talam
  2. AIR Percuma tidak sepenuhnya
  3. 2020 ibu tunggal diabaikan kerajaan selangor
  4. Cukai Tanah masih tinggi
  5. Rumah Kos rendah tiada
  6. Banjir
  7. 7 Kuil hindu telah dirobohkan
  8. Rumah urut sudah berlampak diselangor

dan banyak lagi isu dimana kerajaan pakatan rakyat telah abaikan kebajikkan Rakyat Selangor.

Psssttt : RAKYAT NEGERI SENDIRI TIDAK DAPAT DIIJAGA, INIKAN PULA MENJAGA ORANG DISEBERANG

AYUH TOLAK PR DARI SELANGOR!!

Print Friendly

This entry was posted in Bersih 2.0, Bersih3.0, Kaum India, Kebajikan, Pakatan Rakyat, PAS, PKR, PRU13, Rakyat, Selangor. Bookmark the permalink.