Senarai Calon PRU 13 Pakatan Rakyat Selangor

najib pru13

Harinya semakin hampir, ianya ditunggu tunggu oleh semua rakyat Malaysia. Saya sebagai rakyat selangor pun tertunggu – tunggu bila agaknya pilihanraya umum ke 13. Sebab “informer” penulis sudah membongkarkan siapakah calon – calon Pakatan Rakyat untuk negeri selangor yang akan bertanding pada PRU13 nanti.

Penulis sudah meneliti siapakah calon – calon yang akan bertanding dan saya pasti bahawa Pilihanraya Umum nanti kemungkinan besar Selangor dari cengkaman Pakatan Rakyat akan tumbang kepada Barisan Nasional kerana Calon- Calon yang akan diberikan peluang bertanding adalah dari kalangan yang tidak popular, tua dan beberapa muka baru. Senarai Calon PR Negeri selangor yang penulis terima merangkumi kerusi Parlimen dan Kerusi DUN. Beberapa muka lama dikekalkan beberapa muka baru diperkenalkan.

Yang hebatnya Calon yang selalu lantang bersuara tidak diberi peluang. HaHa tetapi jenis yang pendiam yang memainkan peranan dibelakang tadbir pula diberi kerusi. Baguslah! Kan memang tiada peluang untuk yang berusaha dalam PR. Padan Muda

psssttt: Senarai Calon MIC pun penulis sudah dapat. Sapa mau check boleh call sama “gua” dengan “angpau” LoL Haha

Print Friendly

This entry was posted in Bersih 2.0, DAP, Pakatan Rakyat, Selangor. Bookmark the permalink.