@Sgobikrishnan “memperalatkan” Pelajar IPT untuk PKR?

Hebat sungguh blogger – blogger yang muncul sejak kebelakangkan ini mampu membongkarkan lebih maklumat dan muslihat pembangkang. Saudara Gobi Krishnan sememang tidak asing lagi dalam dunia twitter malah ada yang mengelarkannya “Kurang Ajar” dan “tidak siuman” akan statement – statement beliau dalam twitter amat sensitif. Taktik terbaru yang digunakan oleh PKR melalui gobikrisnan iaitu untuk menarik pelajar IPT berjuang bersama PKR. Ia dibongkarkan oleh seorang blogger bernama VNOG dimana 2 majlis berlainan pada tempat dan waktu yang sama. Macam mana pula itu?

Ini adalah kad jemputan yang dicetak oleh POWER-less yang menjemput Belia India dan Ketua pelajar untuk menghadiri sessi dialog bersama Dato Seri Anwar Ibrahim.

Cetakan Skrin dari Laman Web PKR pula mengatakan program itu adalah “DIALOG PROFESIONAL MUDA BERSAMA DATO SERI ANWAR IBRAHIM” bukannya “YOUNG INDIAN PROFESSIONAL AND STUDENT LEADERS”. Tipu?

Program ini merupakan anjuran Pejabat Penasihat Ekonomi Negeri Selangor bukannya gabungan dari NGO – NGO lain.

psssttt : fuuyooooooooo Begitu hebat dimanipulasinya sebagai anjuran sendiri, publisit murahan? Sah Dasar Kawan Makan Kawan?

Print Friendly

This entry was posted in Bersih 2.0, DAP, Kaum India, Kebajikan, Lain - lain, Mahasiswa, News, NGO, Pakatan Rakyat, PAS, PRU13, Rakyat, Selangor and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.